Kursen i Årsta + fler kurser

posted in: Blogg | 1

För ett par veckor sedan hade jag en kurs i egen regi för första gången – och det gick bra! Lite pyssel med adminstrationen, lite trångt i lokalen men ett himla härligt gäng som kom till Årsta och broderade på kläder. Det syddes påsöm, anundsjösöm, hallandssöm, fritt yllebroderi och lite annat på munkjackor, klänningar, muddar och till och med en väska! Så härligt att se allas idéer och skaparlust. Tack ni som kom!

årsta 1

Jag hade nu också tänkt göra reklam för den kurs i yllebroderi jag ska ha i Örebro 8-9/11 genom studieförbundet Bilda, men jag fick precis ett mejl från dem att kursen är full! Det var som tusan. Kolla gärna på deras hemsida ändå och skriv upp er på reservlistan. Vi ska försöka få till en kurs i vår på samma ställe, så kanske kan man anmäla sig till den redan nu? Vi ska bara bestämma ett datum.

 

årsta 2

För er som bor i närheten av Stockholm kommer jag ha en öppen workshop på Punkt Medis den 31/10, just med temat brodera på kläder. Det är i samband med att utställningen Stilmedveten öppnar, anordnad av Sveriges konsumenter. Tiden är 15-19 och ingen föranmälan behövs. Det kommer finnas både kläder och garner på plats, det är alltså bara att dyka upp. Hoppas vi ses där!

 

årsta 3

årsta 4

årsta 5

årsta 6

 

 

 

 

One Response

  1. Men hej hopp här är man med minsann…både ficka och väska ;-))
    Tack för en trevlig kurs och du nu har jag gjort sypåsen klar som jag påbörjade i Järvsö!!

Leave a Reply